Ihanaa alkanutta syksyä!

Syyskuun aikana HAVUlla on tapahtunut vaikka mitä. Heti alkuun saimme lisäystä tiimiimme, kun meillä aloitti Betty Virkkunen markkinointipäällikön tehtävissä ja nyt riittää puhtia jälleen entistä enemmän, kun meitä on kolme kahden sijaan HAVUlla.


”Kaikki alkoi siitä, kun luin Iltalehdestä artikkelin Lumi Maunuvaarasta ja HAVUsta. Silloin HAVUn tuotannon pilottierä oli juuri julkaistu ja samana päivänä loppuunmyyty. HAVUssa kohtasivat omat arvoni ja kiinnostukseni kosmetiikkaa ja luontoa kohtaan. Valmistuin Helsingin HANKEN kauppakorkeakoulusta vuonna 2014 ja Graduni aiheena oli kuluttajien brändikokemus ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteista, jotka sisältävät marjoja. Artikkelin luettuani otin yhteyttä Lumiin ja sovimme tapaamisen. Olin silloin itse lähdössä puoleksi vuodeksi matkustelemaan, jolloin työkuvioni palattuani matkalta olisivat muuttuneet. Pidimme Lumin kanssa yhteyttä keväällä 2019, kun olin vielä reissussa ja palattuani Suomeen pääsimme yhteisymmärrykseen Lumin ja Tatu Fontellin kanssa ja työni alkoivat HAVUlla syyskuussa 2019. On todellinen ilo olla mukana HAVUn pienessä, mutta todella aikaansaavassa tiimissä.” Kertoo Betty Virkkunen.

Syyskuun aikana olemme laajentaneet myyntiämme Ruotsiin ja Luxemburgiin, mikä on todella hieno asia HAVUn kansainvälistymisen kannalta. Tämän lisäksi meillä on Suomessa jälleenmyyjät lisääntyneet usealla liikkeellä Helsingissä, Seinäjoella ja Rovaniemellä. Jälleenmyyjien lisäksi useat lehdet ja blogit ovat tehneet meistä juttua, viimeiseksi mainittuina Kauppalehti ja Finnairin Blue Wings.

Kuluttajia kiinnostavia asioita on varmasti nyt syksynä HAVUn tulevat uudet sävyt. Näiden lanseeraus tapahtuu sopivasti ennen juhlapyhiä ja värit sopivat erinomaisesti sekä juhlaan, että arkeen. Tämän lisäksi suunnitteilla on värikosmetiikan laajentamista muihin tuotteisiin kuin huulipunaan, mutta näiden lanseeraus tapahtuu vasta ensi vuoden puolella.


HAVUlla odotamme innolla loppuvuotta ja toivomme kuluttajien olevan yhtä ihania, kuin ovat olleet tähän mennessä.


Iloisin terveisin,
HAVUn tiimi


Older Post Newer Post